Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen

Yhden kerran sparrauksena tai kolmen kuukauden pakettina – yksilöille ja ryhmille!

Toteutanko itseäni sillä tavalla kuin haluan? Tunnistanko mikä herättää uteliaisuuteni yhä uudelleen ja uudelleen? – Sinulla on jo olemassa kaikki tarvittavat vastaukset!

Jos Sinulla on jo olemassa kaikki tarvittava – mihin enää tarvitset valmentajaa? Olemme monesti kaikista sokeimpia sille, mikä on itseä lähimpänä. Kätilöidään siis yhdessä esiin Sinun potentiaalisi, selkeytetään seuraavia askelmerkkejä ja ihmettellään aiempien valintojesi piirtämää polkua.

Tämä on äärimmäisen palkitsevaa ja mielekästä työtä, jota rakastan tehdä! Tyylini on edetä työnohjauksellisella otteella jopa syväsukeltaen omiin vahvuuksiisi ja voimavaroihisi. Sparraushetki toimii hyvin starttina esimerkiksi kohti yrittäjyyttä ja tarjoaa tärkeän pysähtymisen paikan jo yrittäjinä toimiville.

Oma jaksaminen ja itsestä huolenpitäminen on yrittäjän arjen ensisijaisia asioita. Jos oma jaksaminen horjuu, ei pysty edes kuulemaan asiakasta eikä kollegaa oikealla tavalla, ja ajaudutaan haasteellisiksi koettuihin tilanteisiin, jotka olisi voitu välttää.

Toteutus: yksilö- tai ryhmävalmennuksena.