Palauttava taide & intuitiiviset muotokuvat

Taustaa

Taide ja luovuus ovat olleet osa minua aina. Elämä on kuljettanut minua musiikkileikkikoulun ja musiikkiluokkien, teatteriharrastuksen, kuvataideopintojen, tanssin ja kirjoittamisen – ja lopulta klovnerian kautta ymmärtämään itseäni ja muita sekä maailmaa monista eri näkökulmista.

Nyt viime vuosina palaset ovat kliseisesti loksahdelleet paikoilleen. Kokemuksen pataan viskotut oivallusten aihiot ovat tekeytyneet ja alkaneet tuottaa jotakin, mitä ei vielä ennen tätä hetkeä ole ollut olemassa. Syntyi palauttavan taiteen työpajat ja retriitti – joista löydät lisää tietoa ”kurssitarjontani”-sivun alta.

Rakastan sanoja ja niinpä tuntui hyvältä, kun myös runous otti paikkansa elämässäni. Esikoiskokoelma on työnalla. Tähän mennessä tekstejäni on julkaistu Tiina Haringin valokuvanäyttelyn yhteydessä yhteisissä taidekorteissa.

Lietson mielelläni luovuutta itsessä ja muissa. Oma taidenäyttely oli pitkään piilossa ollut haaveeni, joka toteutui sattumien sanelemana keväällä 2021. Se poiki taulumyynnin lisäksi tilaustöitä sekä intuitiivisten muotokuvien tekemistä (joita olin tehnyt muutamia jo vuonna 2015). Muutamista näyttelyn tauluista tehtiin taidekortteja (rajoitettu erä), joita on mahdollista tilata suoraan minulta. Yhden kortin hinta on 4€ (+mahdolliset postituskulut) ja kuuden kortin sarjan saat hintaan 20€ (+mahdolliset postituskulut).

KOHTAAMISEN TILOJA TAITEEN SIIVIN:

INTUITIIVINEN MUOTOKUVA on kohtaamisemme hetken hedelmä. Se olet Sinä minun silmin, kun katson ääriviivojesi tuolle puolen ja tutkin, mikä minussa liikahtaa kun katson ja kuulen Sinut. Saat valita taulupohjasi koon – loppu on yllätys meille molemmille.

MAALAUKSET TILAUSTYÖNÄ Taulut syntyvät asiakkaan toiveiden pohjalta. Yleensä haluan tietää, millaisia voimavaroja asiakas haluaa valmiin työt vahvistavan – sekä minkä kokoisena työ toteutetaan. Olen tehnyt myös abstrahointeja omien valokuvien pohjalta.

RUNOKUVA SINUSTA on kohtaamisemme hetken hedelmä sanojen muodossa. Kerro minulle elämäsi tähtihetkistä ja onnistumisista – ja minä peilaan sen sinulle takaisin runona. Tämän voi hyvin yhdistää intuitiivisen muotokuvan maalaukseen. Sopii erinomaisesti vaikkapa lahjaksi päivänsankarille!

Kysy lisää tai varaa aika! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: pia.koponen (a) kaje.fi