Minä

Minua on kuvattu innostavaksi ja inspiroivaksi, ja positiivinen energiani tarttuu.

Olen esiintymisen ammattilainen, työnohjaaja, vuorovaikutus-, asiakaspalvelu-, esiintymistaito- ja ilmaisukouluttaja, kirjailija ja luennoitsija (FM, NLP Trainer). Olen myös ”ikuinen” opiskelija, ja niinpä keväällä 2021 valmistuin sekä NLP Traineriksi että Palautumisvalmentajaksi.

Minulla on lähes 30 vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta suomeksi ja englanniksi. Olen kiertänyt yrityksissä kouluttamassa ympäri Suomea jo 20 vuotta.

Luentojeni, koulutusteni ja valmennusteni aiheet muovautuvat aina asiakkaan toiveiden pohjalta. Yleisimpiä ovat olleet mm. muutostaidot, vuorovaikutustaidot, esiintymistaidot, palautetaidot, työhyvinvointi, puheeksiottamisen taito, asiakkaan&työkaverin kohtaaminen ja tiimityö.

Minulle on tärkeää, että jokainen ihminen tulee nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin he ovat. Olen perehtynyt siihen, MITEN tämä on mahdollista tehdä ja koostanut oivalluksistani konseptin, jota hyödynnän ja opetan ilolla eteenpäin. Mikä kaikki tulee näkyväksi kohtaamisen hetkellä – ja miten keinomme rakentaa omaa mukavuusaluettamme vaikuttaa kohtaamisen laatuun? Miten voimme säilyttää toimintakykymme myös silloin, kun tilanne sysää meidät syystä taikka toisesta elämysalueelle ja aktivoi samalla, vireystasostamme riippuen, eri voimakkuuksilla selviytymismekanismeja?

Osaamiseni on karttunut sadoista yksilö- ja ryhmävalmennuksista mutta myös muiden muassa toimiessani teatterin lavoilla esiintyjänä, sairaalaklovnina, tanssiohjaajana, lastenohjelmien juontajana ja käsikirjoittajana, improvisoijana ja erilaisten harrastajaryhmien ohjaajana – ja ohjaajien ohjaajana.

Painotan kaikissa valmennuksissani käytännönläheisyyttä ja sitä, että ohjattavani voimaantuu – ja saa omaan arkeensa konkreettisia työkaluja.

SYTYN IHMISTEN KOHTAAMISESTA ja rakastan puhumista.

Vahvuuksiani ovat mm:

  • kyky oppia uutta nopeasti
  • kyky luoda luottamuksellinen ilmapiiri ja nostaa asioita keskusteluun
  • taito tulla toimeen sujuvasti hyvin erilaisten ihmisten kanssa
  • kyky ideoida, innovoida ja innostaa
  • kyky heittäytyä, nauraa itselleni ja löytää asioista niiden hyvät puolet

Toinen kirjani: Lupa mokata – improvisointi arjessa (S&S) julkaistiin vuonna 2017, ja käsittelen siinä askel kerrallaan muiden muassa juuri sitä, kuinka siirrytään omalta mukavuusalueelta elämysalueelle!

Teen tilauskeikkoja Kulttuuriosuuskunta Kajeen kautta.