Yleinen

Podcastin verran puhetta palautumisesta!

Mistä tunnistaa, että on palautunut? Miten sitä voisi mitata ilman erillisiä laitteita? Mistä oikeastaan puhutaan kun puhutaan palautumisesta?

Jatkoimme juttua Julia Petäjän kanssa ja iskimme kiinni mm. noihin kysymyksiin. Jaksossa on puhetta palautumisesta ja palautustaidoista sekä niiden merkityksestä hieman uudesta kulmasta – tai ehkä paremminkin laajemmalla otteella 😉 Kiitos Julia tästäkin tilaisuudesta sanoittaa ajatusääniä julkisesti 🙏 ja vähän julistaa taiteilijoiden & kohtaamisen ja kohti menemisen puolesta 😉 Tulipa kerrottua myös hieman NLP-polustani – eli mistä siinä on minulle kyse, ja miten se liittyy palautumiseen…

Laitahan kuunteluun!

Ajatusääniä-podcast löytyy Soundcloudista ja Spotifystä (siellä on MONIA hyviä jaksoja tarjolla!!!). Ja tämän yllä kuvatun palautumisjakson löydät suoraan täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *