Kurssitoiminta,  Yleinen

Leaders Lab -työpajojen sarja käynnistyy!

Laitan koko 30-vuotisen ohjauskokemukseni hedelmät jakoon!

Kyseessä on viisiosainen kokonaisuus ohjaus-, koulutus-, opetus- ja valmennus- tai muuta kohtaamistyötä tekeville. Osallistu yhteen tai tule mukaan kaikkiin! Jokainen osa on itsenäinen kokonaisuus.

1. Johdanto: Palauttavan taiteen äärelle (22.9.2022 klo 18-20)

Tule kokemaan mistä palauttavassa taiteessa on kyse. Oivallat ja koet, miten se eroaa esimerkiksi taideterapiasta ja miten se voisi auttaa sinua omassa työssäsi ihmisten kanssa. Saat tietoa siitä mistä tunnistaa palautumisen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle. Käymme kokemuksellisesti läpi työskentelyn perusteet helppojen harjoitusten kautta.

Syksyn tarjoushinta: 80 euroa sis.alv (yrityksen maksaessa 65 euroa + alv; norm. 100€)

2. Itselle näkyväksi (3 tuntia, ke 5.10.2022 klo 17.00-20.00)

Löydä oma vahvin ilmaisusi kanava eli ns. äidinkieli. Joillekin se voi olla ääni, joillekin kuva, joillekin liike. Tässä työpajassa saat työkalut siihen, miten rakennat oman tilasi turvalliseksi niin, että luovuudelle ja kohtaamiselle syntyy luontainen väylä. Työskentely antaa työkaluja kaikille ihmistyötä tekeville toimivan vuorovaikutuksen ja yhteyden luomisen tueksi.

Tarjoushinta: 120 euroa sis.alv  (yrityksen maksaessa 98 euroa + alv; norm. 150 euroa, hinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet)

3. Toisen silmin (3 tuntia, ti 11.10.2022 klo 16.30-19.30)
Mikä osa sinusta ja meistä tulee nähdyksi kun päästämme irti perinteisistä tavoista katsoa asioita ja ihmistä? Työpajassa saat haltuusi intuitiivisen muotokuvan tekemisen perusteet, tulemme nähdyiksi ja vahvistamme luottamusta omaan ilmaisuun. Työskentely antaa työkaluja kaikille ihmistyötä tekeville toimivan vuorovaikutuksen ja yhteyden luomisen tueksi.

Tarjoushinta: 150 euroa sis. alv  (yrityksen maksaessa 129 euroa + alv; norm. 180 euroa, hinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet)

4. Kehokompassi – palautumisesi tukipilarit osana onnistunutta kohtaamista (4 tuntia, la 29.10. klo 10-14)
Mikä on juuri Sinulle palautumisessa oleellista oivaltaa? Työpajassa opit tunnistamaan miten tukea itselle parasta palautumista arjessa?  Saat kokemuksia miten voit valjastaa palauttavan taiteen työkalut avuksi osana itsen ja oman hyvinvoinnin johtamista. Työskentely antaa työkaluja kaikille ihmistyötä tekeville toimivan vuorovaikutuksen ja yhteyden luomisen tueksi.

Tarjoushinta: 180 euroa sis. alv (yrityksen maksaessa 150 euroa + alv; norm. 200 euroa; hinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet)

5. Palauttavan taiteen ja voimauttavan kohtaamisen päivä/miniretriitti (7 tuntia, la 12.11.2022 klo 10-17)

Mikä kaikki tulee mahdolliseksi turvan kokemisen, kannatellun tilan, lempeän läsnäolon ja kohdatuksi tulemisen kautta? Koko päivän hemmotteleva, rituaalinomainen kokonaisuus johdattaa itsen ja toisen äärelle uudella tavalla, helppojen ja hauskojen harjoitusten siivin. Yhdistämme erilaiset ilmaisun kielet (kuva, liike, ääni, sanat, muodot), otamme mukaan ripauksen NLP:tä (neurolingvistista prosessointia) ja vahvistamme omia voimavaroja yksin ja yhdessä luotujen kokemisen tilojen kautta. Työskentely antaa työkaluja kaikille ihmistyötä tekeville toimivan vuorovaikutuksen ja yhteyden luomisen tueksi.

Tarjoushinta: 225 euroa sis.alv (yrityksen maksaessa 185 euroa + alv; norm. 250 euroa; hinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet)

Ota mukaan omat eväät/lounas ja riittävästi juomista, sekä vaatteet, joissa sinun on helppo olla, liikkua ja toimia (ja joissa ei haittaa, jos niihin menee vähän esim. maalia).

Päivän aikana tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Tervetuloa mukavuusalueelta elämysalueelle – ja takaisin ❤

Lisätietoja & ilmoittautumiset:

www.algu.fi/avoimet-koulutukset-ja-webinaarit/palauttavan-taiteen-ilta/

www.algu.fi/avoimet-koulutukset-ja-webinaarit/leaders-lab-itselle-nakyvaksi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *