Yleinen

Kokemuksia rikkaampana

Kun yksi vaihe päättyy ja jokin uusi on alkamassa, on oivallinen tilaisuus tiirata hieman taaksepäin.

Olen saanut tilaisuuden tehdä Omapaja podcast-sarjaa jo kahden vuoden ajan. Jaksoja on kertynyt yhteensä 105, joiden aikana teemat ovat vaihdelleet… Ja kuitenkin kaiken takana on kulkenut työelämän ja työelämätaitojen, hyvinvoinnin ja jaksamisen, työnhaun ja yrittäjyyden käsittely eri näkökulmista.

Olen saanut tutustua useisiin huippuosaajiin mutta myös oman polkunsa käännekohdissa hyöriviin ammattilaisiin. Itselle on ollut tärkeää, että samalla kun tarjoilemme tietoa ja ajattelemisen aiheita, nostamme erilaisia osaajia esiin. Olen halunnut korostaa muun muassa sitä, että näkyväksi voi tulla myös silloin kun ei ole julkaissut kymmentä kirjaa tai suorittanut sataa tutkintoa – eli sellaisena kuin me olemme: keskeneräisiä, epävarmoja, matkan eri vaiheissa tarpovia tavallisia ihmisiä.

Yhdessä aiemmassa jaksossa (nro 101.) Juhani Valkama, huikea muusikko ja kyseisen podcast-sarjan editoija-taikurimme heitti ilmaan ehdotuksen, että vastaisin itse niihin kysymyksiin, joita olen vierailtani kysynyt näiden vuosien aikana. Suostuin sillä ehdolla, että Juhani haastattelee minua – ja niin tapahtui. Tässä jaksossa ei siis ole vieraita, vaan ainoastaan tuttuja.

Voit kuunnella sarjan viimeisen jakson täältä

(Löydät sen myös Spotifystä ja iTunesista)

Kiitos kaikille kuuntelijoille. Jäämme tauolle toistaiseksi määräämättömäksi ajaksi.

Podcastin jingle: Joonas Lindström
Editointi & jälkityöt: Juhani Valkama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *