Yleinen

Yhteistyössä Finnish Wellbeingin kanssa!

Keväällä 2021 minulle tarjoutui tilaisuus saada yksi maalauksistani tämän upean tuotteen pakkaukseen! Kyseessä on pehmeä, voidemainen huulirasva, ”Butterfly Transfromation”, jonka raaka-aineina on käytetty kotimaista mehiläisvahaa, luomupellavansiemenöljyä, hunajaa sekä karitevoita. Se on siis 100% luonnonkosmetiikkaa. Tuotetta on rajoitettu erä. Tilaa omasi täältä!

Finnish Wellbeing on osuuskunta, joka tarjoaa työkaluja merkitykselliseen elämään ja kestävään hyvinvointiin. Finnish Wellbeing -sivustolta löydät kestävän hyvinvoinnin ehdoilla tuotettuja keho-mieli-henki -yhteyttä tukevia palveluita ja tuotteita, tutkimuspalveluita sekä toimialalle kohdennettuja markkinointipalveluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *